Translate

maandag 20 augustus 2012

Yep! Het lukt nog...

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd om een dagje te komen scrappen bij een vriendin van Schoonzus. Ik stond een beetje in dubio, want eigenlijk was het ook wel heel erg aanlokkelijk strandweer. Maar de wens om eindelijk weer eens lekker te fröbelen won het toch
De 'wat-zal-ik-daar-eens-gaan-doen' voorbereiding viel een beetje in het water doordat er donderdag de hele dag een soort van zoete inval was, er op tijd gegeten moest worden want we wilden nog een rondje gaan hardlopen en meer van dat soort uitstellerige zaken, waardoor ik alleen nog tot het uitzoeken en printen van een foto kwam.
Ha! Het belangrijkste had ik tenminste  ;)

Vrijdagmorgen graaide ik dan nog wat papier en embellies bij elkaar, met de gebruikelijke 'oh-hemel-wat-moet-ik-allemaal-meenemen?' vraag in het achterhoofd, mikte alles achter in de auto en vertrok.

In de tuin stond de werktafel al klaar onder een afdak (= schaduw!) en na hoognodige koffie, koek en bijklets tijd, werd er op een gegeven moment toch nog heuselijk gescrapt!
Ik was benieuwd of ik het nog een beetje in de vingers had, maar met de augustus schets van OAUS , waarbij de journaling over een seizoen moest gaan





en de augustus challenge van A2Z scraplets


had ik in elk geval een opstapje. 

Hij kwam niet af die dag (uiteraard!), maar vandaag was het te warm om iets anders te doen dan heel stilletjes aan de tafel te zitten rommelen, dus nu is hij wél af. 

Ik ben er weer blij mee, maar kijk en oordeel vooral zelf  ;)

journaling: Mijn teennagels worden 's zomers altijd van een vrolijk kleurtje/motiefje voorzien! "Mooi-weer-blikvangers".

In the summer I always give my toenails a cheerful color/design! My 'merryweather-eyecandy'