Translate

maandag 21 januari 2013

Gelukje

Het lastigst van dit eerste jaar hardlopen vind ik eigenlijk om te bedenken wat ik aan moet trekken. Nu ik voor het eerst door sneeuw en ijskoude wind draaf, is het een beetje vogelen wat de handigste hoeveelheid/soort kleding is. De ervaring leert inmiddels dat zelfs mijn ijspegeltjes koude vingers na een kilometer of 2 warm worden, dus dat je ook bij min 7 gewoon weer op temperatuur komt. Dus vooral niet te dik inpakken.

Overigens, wie mij vorig jaar verteld had, dat ik bij zulke Siberische omstandigheden voor m'n plezier 10 kilometer zou gaan hardlopen, die had ik waarschijnlijk volslagen krankzinnig verklaard! Maar dat terzijde  ;)



Maar toen kwam daar vorige week die post. Met een spannend pakje. Voor mij. Ooooooooh, ik ben dól op spannende pakjes! Vooral als ze voor mij zijn :)
Het kwam van de winkel waar ik mijn hardloopschoenen gekocht heb, dus ik was zéér benieuwd.






Er bleek een brief in te zitten, die vertelde dat ze kennis hadden genomen van mijn hardloopcarrière en dat ik zo goed vol hield door weer en wind. 
Bij het lezen daarvan, knikte ik instemmend: eindelijk iemand die het begrijpt! 
En dat ze mij advies wilden geven over welke kleding aan te doen. Dat ik meerdere laagjes aan moest trekken - ik knikte weer - en dat ze thermo-ondergoed aanraadden - ik knikte nogmaals - en dat ze een nieuwe lijn ondergoed uitbrachten speciaal voor de winter. 
En dat ik geselecteerd was om hun nieuwe thermische hardloopstring uit te proberen. Ik knikte blij!!


en toen voelde ik nattigheid.....




THERMISCHE HARDLOOPSTRING??
THERMISCHE HardloopSTRING??????




Wat, voor de duvel, zit er in dat pakje?!













Nou, ik kan het nauwelijks omschrijven, dus bekijk het vooral even zelf.....





een thermische hardloopstring compleet met verantwoorde ademende suède r..tveter. 
Het zogenaamde "Holleeder". 



Tsssssss, van je vriendinnen moet je het maar hebben! 



Ik heb het vermoeden dat er binnenkort eentje FLINK op de koffie gaat komen. Maar dan laat ik haar mooi in de kou staan.



Zonder thermische hardloopstring!