Translate

donderdag 12 februari 2015

Drukte en workshops

Het gaat gebeuren!

Aankomende zaterdag ga ik mijn eerste workshops geven in de winkel van Schoonzus. Het wordt in het kader van Valentijn, dus erg lief en roze ;)


De ene is een vogelhuisje-op-standaard, waarvoor ik het idee op Pinterest vond. Het is gemaakt met papier en stickers van Echo Park en Double Dots van Bo Bunny. Verder gebruikte ik lintjes, kantjes en frummeltjes uit mijn voorraad.
Dit is 'm








Het wordt wel met een ander vogelhuisje gemaakt (die ik zelf had, was in een mum van tijd uitverkocht!), maar deze is ook schattig met die hartjes opening, toch?






Verder maakte ik een hartjesalbumpje in een houten hartvormige doos. Beide versierd met Graphic45 papier en stickers, effen cardstock en embellishments uit eigen voorraad.
De doos werd geverfd en met modelling paste en een hartjes sjabloon bewerkt.
Voilá!







Het ontwerpen ervan moest tussen de regels door, want sinds de overname zijn we razend-druk in de winkel. Er wordt opgeruimd, geïnventariseerd, besteld en opnieuw ingeruimd. Aangezien de hele winkel met inventaris zó is overgenomen door Schoonzus, is het wel fijn om alles eens door je handen te laten gaan en aan een kritische blik te onderwerpen.
Wie mij kent weet dat het zeker met dat laatste wel goed zit, hà!

Maar al met al vreselijk leuk werk om te doen, vooral omdat de winkel er een enorme boost van krijgt! Het kost alleen wel een paar uurtjes ;)

Verder mochten Vriendin en ik mee naar dé beurs op hobby-gebied, namelijk Paperworld in Frankfurt.
Twee dagen liepen we daar rond, als kinders in een snoepwinkel. Met al die prachtige nieuwe lijnen en spullies die tentoongesteld waren, de celebs die acte de présence gaven en de vertegenwoordigers die je probeerden in te palmen (tot ze hoorden dat niet wij, maar Schoonzus de eigenaar is van een winkel. Toen verloren ze plots de belangstelling voor Vriendin et moi *grinnik*), kwamen we ogen tekort.

We zagen Dyan Reavely, Anna Dabrowska (aka Finnabair) en last but not least, Tim Holtz in actie.

Momentje, dat moet gepaster.......................TIM HOLTZ!!!!!!

Wat heet, zágen, we stonden op nog geen halve meter afstand gebiologeerd op zijn handen te staren. Een vol uur lang. Moeite doend om niet te kwijlen en als volkomen zwakzinnigen idolaat aan zijn lippen te hangen.
Wat zal ik zeggen...... hij is gewoon.....gewoon..... mijn scrapheld.
Om het feestje compleet te maken wilde hij ook nog wel met ons op de foto (waarbij zijn getalenteerde linkerhand vriendelijk op mijn schouder rustte *smelt*) en beweerde daarbij ook nog dat het hém een eer was om dat te doen.

En weet je? Ik geloofde hem nog ook! Wat een intens-aardige man!


Kortom, ik ben helemaal in de scrap-modus. Vriendin en ik durven 't bijna niet meer te zeggen als we iets leuk vinden in de winkel, want voor we het weten wordt het door (uiterst gulle) Schoonzus in onze handen gedrukt met de woorden: "Maak d'r maar wat moois van!"

Mijn hemel, ik heb scrap-werk en -inspiratie tot in het bejaardenhuis!!!




Maar ik klaag niet hoor!! Ik geniet van voor tot achter  :)  :)   :)




* Oh, en mocht je nog zin hebben om aan te schuiven bij de workshops? Er is nog plaats. Kijk even hier onder het kopje workshops:  Scrap4Fun