Translate

zaterdag 26 oktober 2013

The Color Room #162

Een mooi palet weer, deze bij de Color Room

Once again a very nice palette at the Color Room 


TCR #162


waar ik graag mee aan de slag wilde.
Een beetje stoer, een beetje elegant, met een snuf zwart als contrast.

which made my hands itch to get to work with.
Pretty, powerful yet elegant, with a dash of black to balance it off. Na enig nadenken herinnerde ik me deze foto's van Middelste, afgelopen zomer in Disneyland. 
De kleuren zijn nogal heftig, maar het palet past er prima bij! Ik wilde er geen doorsnee-zoetsappige Disney layout van maken (voor zover je van doorsnee kunt spreken in scraptaal ;))
De gothic fairytale style van Jana Korecic vind ik helemaal geweldig en ik besloot om die te gebruiken voor deze uitdaging.

I remembered these photo's of dd #2, taken last summer at Disneyland Paris. 
They have some strong colors, but matched the palette perfectly! I didn't want it to be a all too sugary ordinary page (if you can say so in scrapbooking ;).
The gothic fairytale style of Jana Korecic is brilliant, so I decided to use that as a start for this challenge. Het moest een lekkere grungy pagina worden, met veel zwarte contrasten om het zoete van Disney een beetje pittiger te maken.
Dat betekende: veel schuren, veel distressen, veel zwarte inkt langs de randen, veel stempel- en sjabloneerwerk met zwarte inkt.

Deze keer ben ik uit gegaan van de bijgeleverde schets, maar de tags achter de foto's werden vervangen door harten en de vier foto's werden er twee.
De verticale journaling direct op de pagina is gebleven, evenals het clustertje embellishments in de hoek van de foto's en de totale lay-out.


I wanted it to be a very grungy page, with lots of black for contrast, to spice up the Disney-sugarrush.
That ment  a lot of sanding, tearing, distressing, black edge-inking and stamping and masking with black ink. 


Deze keer ben ik uit gegaan van de bijgeleverde schets, maar de tags achter de foto's werden vervangen door harten en de vier foto's werden er twee.
De verticale journaling direct op de pagina is gebleven, evenals het clustertje embellishments in de hoek van de foto's en de totale lay-out.I used 
the sketch that came with the palette, but instead of tags I used hearts behind my photo's and I used two photo's instead of four. 
I did write my journaling in a vertical row, straigth down on the page and I mimiced the cluster of embellishments in the corner of the photo. As well as the overall design. En dit is het resultaat

And here are the results Weer eens heel wat anders, maar erg leuk om te doen! 

Bedankt voor het kijken. Somewhat different from my usual style, but so much fun to do!

Thanks for looking 
* Overigens: je kunt gezellig meedoen aan deze uitdaging en inzenden tot 6 november! 
* BTW: you can join in and play along with this challenge until november 6! 

2 opmerkingen:

  1. Hij is super! Was even aan me voorbij gegaan op facebook. Ik was natuurlijk wer een dag te laat, maar Lydell(wat is het toch een lief mens) zet hem er nog bij.

    BeantwoordenVerwijderen