Translate

maandag 29 december 2014

Nieuwe beginnetjes

Zo op het randje van 2014 nog een blogberichtje.

Zoals de oplettende (ofwel inmiddels in slaap gevallen!) lezer gemerkt heeft, had ik de laatste 2 maanden niet veel te melden hier.
Of eigenlijk kan ik beter zeggen: té veel te melden en te weinig tijd om dat goed te doen. Dus bleef de minst sympathieke optie open: dan maar hélemaal niet.

Maar een nieuw jaar brengt ook allerlei nieuwe dingen mee en zoals het zich laat aanzien, wordt 2015 een jaar om naar uit te kijken!

Allereerst is daar Manliefs gezondheid. De meeste lezers weten waarover ik het heb en kennen het verhaal van de op handen zijnde niertransplantatie.
Dat zal, als alles een beetje mee wil zitten, toch echt in de loop van het volgend jaar gaan gebeuren en daar kijken we dan ook met gepaste spanning/verwachting/eerbied/onwetendheid naar uit.
Het lijkt zo snel gezegd, maar ik kan me zo voorstellen dat het nog een aardig verhaaltje gaat worden en daar kom ik dan zeker op terug.En dan is daar het (voor mij) minstens zo grote nieuws!!! Eerst moest het nog een beetje stil gehouden worden, maar inmiddels is het in kannen en kruiken en mag ik het van de daken roepen: Ik heb een baantje!!!

Wacht dat kan natuurlijk beter

IK HEB EEN BAANTJE!!!!!

En wat voor eentje! Een luxe-ik-doe-het-uitsluitend-voor-de-hobby-en-mijn-plezier variant *insert very big grin*

Schoonzus is namelijk per 1 januari de nieuwe eigenaresse van een onvervalste scrapwinkel *oh, kwijl* en omdat ze graag wat back-up wilde en een eigen team wil vormen, mag ondergetekende zomaar  in de winkel komen staan.
Vanaf 8 januari ben ik dan ook hopelijk elke donderdag hier te vinden:

http://www.scrap4fun.nl/

in Capelle aan de IJssel.

En oh man, ik heb er toch zo'n zin an! Het zal best wennen zijn, weer zo een hele dag in de weer, maar ik hoop, zeker voor Schoonzus, dat ik me helemaal de blubbers ga moeten werken ;)
En dan is het toch gewoon een meisjesdroom die uitkomt? Tenminste, wel die van mij!
Ze heeft ook gevraagd om workshops en/of demo's te helpen uitdenken/geven en dat lijkt me ook al zo geweldig!
Kortom, een hele frisse start van 2015. Had ik effe niet aan zien komen...
En ook daarvan hoop ik hier nog geregeld wat te posten. Hebben jullie eindelijk weer wat te lezen!
Voor de hobbyisten/nieuwsgierigen: kom vooral eens aan daaro in Capelle!
Ondertussen gaat het gewone leven ook nog door.
De interne verhuizing is, zo goed als, afgerond. Nog wat losse eindjes, maar eigenlijk neemt het leventje met nog maar twee dochters thuis, weer zoetjes-aan zijn loop.
Ik probeer het hardlopen weer op regelmatige basis op te pakken, want dat was door alle klusserij en een bronchitis een beetje op een laag pitje komen te staan.
Maar deze    1/4 marathon Rotterdam , zit er ook alweer aan te komenen als het goed is, zit ik daar weer gezellig bij! 
Dus kijk, gisteren een lekker winters loopje over een paar schoon geveegde fietspaden gedraafd


En om in stijl te blijven met alle nieuwe beginnetjes, heb ik het blog een beetje onder handen genomen. Kan dat ook mooi opgefrist aan 2015 beginnen. 

Vertel eens, vinden jullie het wat?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten