Translate

donderdag 17 januari 2013

Sketchbook365 januarysketch & theColorRoom palette #141

Ik zag ergens op internet iemand die haar kerstkaartje gescrapt had en op hetzelfde moment ging het spreekwoordelijke lampje branden  ;)
Dat ik daar zelf nou niet op gekomen ben!
Ik stop alle zelf gemaakte kerstkaarten (dus inclusief die van mijzelf) al in plakboeken sinds ik op mezelf woon. Erg vermakelijk om af en toe door te bladeren. Laat me volstaan met te zeggen dat mijn artistieke kwaliteiten er door de jaren heen ietsjes op vooruit zijn gegaan, ha!

Maar goed, de versie van 2012 dus. Die heb ik nu in een lay-out verwerkt en daarmee meteen 2  3 (zie: edit)  challenges gecombineerd:Deze van Sketchbook365, de januari-sketch
en deze van TheColorRoom, palette #141


Zoals gezegd, ik gebruikte onze kerstkaart als 'foto' en maakte een achtergrond met gesso, stempels en glimmermist.      


Hier een detailfoto van de achtergrond. De techniek van de craquelé-stempel in de gesso drukken vond ik erg leuk.De rendiertjes zijn van hout. Eerst geverfd en daarna met Ranger Crackle Accents ingesmeerd. Na droging de barstjes nog ingewreven met Distress Ink, maar dat is wat minder goed te zien door de flitser.En nog een close-up van het kaartje. Het boompje en hertje zijn uit krimpie dinkie gestanst en na het krimpen aan de achterkant met alcohol inkt ingekleurd. Dat had ik Tim Holtz eens zien doen en wilde ik altijd nog eens op een kaartje gebruiken. Bij deze dus ;)
Edit: vergeet nog te vermelden dat de lo ook meedoet aan de A2Z Scraplets challenge van januari. Bij deze ;)

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee Anja, en ook mooi gedaan. De 2 challenges zijn qua vorm vrij gelijk, dus dat komt goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOW. Fabulous page and so many techniques. TFS

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love your layouts!!! Thanks for entering the A2Z Challenge :)

    BeantwoordenVerwijderen