Translate

zondag 16 maart 2014

Lente!

Oh man, wat een cadeautje, deze afgelopen week!

Nou hebben we geen horrorwinter gehad (jammer hoor, ik hou ook wel van een goeie berg sneeuw), maar toch... die eerste zonnestralen zijn zooo genieten!

Lente is ook KLEUR en dat zie je nu in alles terug;

- vanmorgen een hardlooprondje van 13km gemaakt met de buurman en onderweg zagen we schapen met eerste lammetjes, blije koeien in de wei, zwanen en andere zwemvogels (ik heb niet zo'n kijk op vogels, behalve als ze gebraden op m'n bord liggen ;) ), uitlopende bloesems, een buizerdnest in wording volgens buurman en het was vooral genieten.
We liepen er overigens precies anderhalf uur over (ik zal je het moeilijk rekenen besparen, dat is nét onder de 7 minuten per km) en kwamen blij, tevreden, vooral zweterig en met rooie koppen terug.

- plukje geel in de tuin

 ik hou helemaal niet van geel, maar deze zijn een hele dikke uitzondering :)
m'n lievelings. Zaten zoveel jaar geleden ook in m'n trouwboeket
zachte pastelletjes van de muurleeuwebekjes tegen dat sappige groen
deze is nog over gebleven van vorig jaar, staat daar te blozen in de zon
De hele vereniging hangt gezellig aan de lijn.....Ik doe d'r effe eentje rechtop, zodat je je nek niet hoeft te verzwikken. Gisteren nog volop in gebruik bij de demonstratie-dag en nu weer fris-wapperend in het zonnetje. Zelfs dat zwart is mooier zo, vinje niet? 

Van mij mag het zo blijven tot eind september  ;)

2 opmerkingen:

 1. Ha An, ik geniet weer als ik je stukje lees. Afgelopen donderdag had ik vrij genomen, want het beloofde zulk mooi weer te worden. En dat was het dan ook. Ik ben weer een stukje opgeschoten met de invulling van de tuin. Man, wat geniet ik daar toch van. Rohan de hele dag buiten, voor hem kan het ook niet meer stuk.

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groot gelijk Suzanne, heerlijke dagen om te 'snipperen' :)

   Verwijderen