Translate

woensdag 26 maart 2014

Jarig Jetje

Ik was jarig dus. Afgelopen zaterdag alweer.
Het werd een dag vol lieve attenties, druk bijkletsende familieleden, giebelende nichtjes en neef, cadeautjes, taart, koffie, pannen prut en prak en nog véél meer koffie en taart.

Ik had me voorgenomen om foto's te maken tijdens de festiviteiten, maar aangezien het meer weg had van een tsunami dan van een bejaardenfeestje.... kwam ik niet eens in de búúrt van m'n camera  ;)

Afgezien daarvan was het een dag om dankbaar voor te zijn. Ik werd schandeloos verwend, de kast stroomde bijkans over. Kijk maar
Dat hardlopen begint nu wel heel echt aan te voelen. Tijd voor een echt sporthorloge dus. Zelf met zorg uitgekozen, niet in de laatste plaats vanwege de schattige kleurtjes ;) 
Hé, een meisje wil toch een beetje leuk voor de dag komen? Ook tijdens het sporten!

Maar ook een 'daags' klokje, met een vriendje uit Disneyland
beetje onscherpe foto, door de emoties overmand.... :)
En verder waren er bloemies 

en bloemen in hele lieve vaasjes
en prachtige zelfgemaakte wensenKortom: ik was ontzéttend jarig. 
En vandaag kwam ik er dan toe om Het Horloge uit te testen. Het zou intuïtief moeten werken, maar ik ben toch meer een RTFM*-persoon ;)
Eerst dus lezen, online handleiding opzoeken, wéér lezen, voorzichtig uitproberen, een klein rondje mee proef lopen en vanochtend dus een rondje voor het echie. 

Stoer man! Hij zegt hoe hard ik loop, hoe ver, hoe lang ik erover doe en thuis kan de hele bups op de computer en worden er ook nog mooi grafiekjes bij geplakt en een plattegrondje van mijn route. 
Ik vinnut helemaal leuk  :)

Die in het midden is eigenlijk de beste:  achthonderd en vijfenvijftig calorieën verbrand! 


Hoeveel gevulde koeken zouden dat zijn?? *grijns* 

* READ THE FUCKING MANUAL

1 opmerking: