Translate

zondag 1 juli 2012

Tussendoortje

Even  een kaartje maken tussendoor is altijd fijn om wat van je restjes te kunnen gebruiken. Hoewel het een druppel op een gloeiende plaat is, omdat de restjes-berg harder aangroeit dan slinkt  ;)
Maar Swah! Af en toe waag ik toch maar een poging.
The Ribbon Reel challenge blog  heeft altijd leuke uitdagingen staan in de vorm van een foto. De kleuren vormen de basis van de uitdaging, met evt. nog gebruik van lint, kant, knoopjes of bloemen.


Dit is #31

Het is de bedoeling om een kaart of een projectje te maken, geen lay-outs. 
De extra opdracht was: gebruik van een tea-element. 

Aan de eenkops-zakjes thee van de Ap hangen al een tijdje labeltjes met toepasselijke teksten en die had ik bewaard. Kwamen die even mooi van pas! 
Ik had nog wel een keer zin om een gesso-verf achtergrondje te kliederen en dat vormde de basis van deze kaart. De kleurtjes zijn er met glimmermist op gesprayed. Verder wat restjes kant en touw, stukjes tule en scrapfloss voor de vlindertjes en klaar was Kees.Nu nog even bedenken wie ik op de thee ga vragen  ;)

8 opmerkingen:

 1. hoi anja via het forum van de scrapheap kwam ik op je blog. je hebt een hele leuke scrapstijl, super mooie dingen vind ik op je blog.. en wat ook heel leuk is: ik heb genoten en gelachen van en om je beschrijvingen overal bij. je schrijft erg leuk en volgens mij zit je vol met humor. dit is het eerste weekend van de 9 weekenden dat ik er niet bij ben in oktober. jammer had je graag eens ontmoet. maar wie weet kom ik je wel eens tegen bij carla. groetjes danielle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Danielle, wat een leuke reactie! En wie weet, als het weekend bevalt gaan we volgend jaar gewoon in de herhaling ;)

   Verwijderen
 2. Very pretty card, I love the combination of colours and little roses.
  Thanks for joining us at The Ribbon Reel this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a lovely card, thank you for taking part in our challenge:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie kaart, Anja!! Wat een aandacht voor details heb jij!! Leuk dat je met onze challenge meedeed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love all those textures! Thanks for joining us at The Ribbon Reel this fortnight.

  BeantwoordenVerwijderen