Translate

zondag 24 juni 2012

Weer eentje af


Ik heb weer een lootje om aan jullie te laten zien. Voor de niet-scrappers onder ons, dat is de liefdevolle afkorting voor een LO = lay-out = gescrapte bladzij.

Zo, dat is meteen een spoedcursus scrappers-latijn! Ik kan het ook niet helpen, maar omdat het uit de USA over is komen waaien, hebben we veel termen gewoon zo in gebruik genomen. En geef toe: eyelet klinkt toch een stuk beter dan holnietje?
En persoonlijk steek ik ook ergens liever een brad in (ik wacht nog op Pitt) dan een splitpen. Maar da's mijn persoonlijke voorkeur hè ;)


Een lootje dus, voor onder andere de challenge van A2Z Scraplets; iets scrappen over 'your favorite family weekend/holiday past time'.
Nou, dat leek een inkoppertje gezien onze vele (geliefde) Disney-bezoeken van de afgelopen jaren, ha!

Ook is hij losjes gebaseerd op het TCR kleurenpalet #115:

Vorige week aan begonnen, toen Schoonzus en ik een dagje samen fröbelden. De dag kwam een stuk sneller op gang dan mijn scrap-inspiratie, dus ik kon er alleen een begin mee maken.  Heel de week heeft hij vervolgens op tafel gelegen (mij verwijtend aankijkend), maar pas van het weekend had ik eindelijk de rust om hem af te maken.
OUR FABULOUS DISNEY TRIPS
Als basis een oude vel van Basic Grey, wat ik met blauwe verf bewerkte. Vervolgens met gesso en de bakstenen-mal (met dank aan Schoonzus) steentjes gemaakt en die nog een beetje gemist met perfect pearls. In de hoeken met inkt de kippengaas-mal gebruikt, waar ik later een klein gedeelte van borduurde. 
De bloemenslinger en de titel zijn beiden A2Z Scraplets: laser diecuts uit Australië. 
Deze zijn geverfd en daarna met transparante en holografische embossingpoeder bewerkt. De journaling is handgeschreven, naar een voorbeeld van de Tim Holtz alfabet-die 'Typeset'.


Nog wat details, zoals deze digi-stempel, die ik passend maakte op de pc en daarna gewoon zo op de foto geprint heb. het borduurwerk


de titel met bovenop kleine houten (Xenos)sterretjes
En nog een close-up van de journaling

Zo, dat was het weer voor vandaag! Bedankt voor je bezoekje enneh......altijd leuk als je een reactie achterlaat  :)
4 opmerkingen:

 1. Je LO is weer super.
  mooi die stenen muur op de achtergrond
  de bloemslinger vind ik ook super

  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. An awesome layout Anja! Thanks for entering our challenge this month-good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie LO en wat je geborduurd hebt, geweldig !!

  BeantwoordenVerwijderen