Translate

donderdag 21 juni 2012

In verwachting....

Wat? Nee, ik niet hoor! Pfffft, ik denk dat onze bijdrage aan de voortzetting van het menselijk ras wel aardig volbracht is zo, ha! En naar mijn bescheiden mening ook nog eens met een paar hele fraaie exemplaren.

Nee, we zijn in afwachting van DIT merakeltje hier


Laat je niet foppen door de foto, het hele dingetje paste in de palm van m'n hand  ;)

Want één poezenkind in huis is echt veel te weinig joh! Die is gewoon in levensgevaar, grote kans op DDP. Ken je dat? Dood Door Platknuffelen. 

Gelukkig is dit een hele goeie tijd voor jonge katjes. 
6 juni issie geboren, hier een paar kilometer verderop. Bizar genoeg op exact dezelfde dag als ons Alfredje. Die mag dus weer 'grote broer' gaan spelen. 
Dinsdagavond mocht ik komen kennismaken, en het Wurm even vasthouden,  en mama prijzen dat ze het zo goed doet. Die lag helemaal blij spinnend op haar roze-katten-wolk, trots te zijn op haar mooie drietal. Zelden een zo blije doos gezien  :)

Diegene van wie je alleen het achterstukkie ziet is van ons!
Rond 5 augustus mag het Wurm bij mama weg, precies als wij van onze vakantie terug komen. We kunnen haast niet wachten...

Enneh....het wordt niet echt Wurm hoor, maar Elmo!


4 opmerkingen:

 1. wat een schatje is elmo. Vind die grijze ook wel heel erg mooi, dat je kan kiezen had ze zo alle 3 mee genomen. Voor al je mensen kinderen een poezen kind

  liefs debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ja da's een idee Debby! Alleen geloof ik dat Manlief dan de benen neemt. En ze wilden die grijze zelf houden, gek hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve foto van dit lieve gezinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen