Translate

woensdag 3 april 2013

Scraptijd

Tussen alle paaseitjes-hapjes-sandwiches-thePassionbekijken-familiebijeenkomsten-nogmeereitjes-ennogmeereitjes in, was er ook tijd om creatief bezig te zijn in het Paasweekend.


Een layout gemaakt volgens de CSI challenge #64Een lastige kleurencombo vond ik, omdat ik niet zo erg in deze 'groenen' zit en al helemáál niet in dat geel  ;)
Maar goed, een challenge heet ook niet voor niks zo natuurlijk. En anders zit ik ook maar steeds hetzelfde te doen en dat wordt wellicht een beetje zzzzzaai. 

Vandaar deze LO, met een stukje journalling over hoe ik ben begonnen met lopen en hoe goed dat nu gaat. 
Uiteindelijk ben ik dan toch wel weer tevreden over hoe het is uitgepakt. Vooral hoe de journalling op de pagina staat vind ik leuk: in spiegelbeeld op een transparant geprint en vervolgens als een soort 'rub-on' op de pagina gewreven. 
Nu ik zie hoe goed dat gelukt is, ga ik het vast vaker gebruiken. 

En die Angry Birds? Ach, die vond ik dan wel weer passen bij een vreemde vogel als ik   ;)

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke weer Anja en die kleuren zijn echt super !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prima opgelost met de kleuren toch, ik vind het echt een hele mooie LO. Lekker dat je dat lila erbij gedaan hebt, maak het veel frisser. En wat lees ik, kun je een sheet printen en deze gebruiken als rub-on? Werkt dat met alle printers?? En hoe kun je in spiegelbeeld printen?? Lijkt me super om uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Anja! Enneh...die veters zijn echt KNETTERpaars, dus ik heb de foto nog wat afgezwakt.

   In spiegelbeeld printen is in veel printers een optie (moet je even in de handleiding opzoeken). Het lukt met alle inktjetprinters. De inkt droogt heeeeeel langzaam op een transparant, dus die kun je dan gewoon omkeren en 'af laten geven' op je ondergrond. Alleen oppassen dat je niet verschuift ;)

   Verwijderen
 3. Superleuk met die "angry birds". En ik ga je blog maar meteen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt Marjolijn! En welkom bij de Volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen