Translate

zaterdag 10 augustus 2013

Happiest Place on earth ºoº


We zijn weer terug van een paar dagen blij genieten!

Na de week Zeeland, waren we anderhalve dag thuis (precies genoeg om wat schone kleren in een tas te frotten en wat andere voorbereidingen te plegen) en daarna reisden we af naar het land van 'de Muis'.


Deze keer bleef Manlief met Oudste thuis en ging ik met Middelste, Jongste en Schoonzus.
Manlief heeft het na zoveel keer wel een beetje gezien, maar ons gaat het nooooooit vervelen!! Dat komt omdat we daar altijd weer zoveel plezier hebben! (En misschien ook wel omdat we er ongestoord gestoord kunnen doen zonder op te vallen  ;)).


Kijk maar:Overigens ben ik hier maar verantwoordelijk voor de levering van de helft van de Mafketeltjes,
Zus zat er al een paar dagen met haar kroost en we regelden een ontmoeting ter plaatse. Kleine Nichtjes blij  :)Neef wordt alleen al blij van in een kinderstoel zitten daaro.


 Hoewel hij zich er inmiddels met enig geweld in perst, gezien zijn gestaag groeiende kleuterlichaampje....


Het leuke van een groep is dat er altijd we iemand is die zich mét jou naar de maan wil laten schieten :)
"Yes, we did it again!!"


Of die een blij dansje met je wil doen, midden op straat.....
En overal vrolijke gezichten. Wat zeg ik? Zéér blije gezichten.

Zelfs de zonsondergangen zijn er magical......

Eerlijk is eerlijk: we hadden ook wat regen, maar de temperatuur was zo lekker, dat we daar totaal geen last van hadden. Gewoon met korte broek en sandalen je nat laten regenen heeft ook iets vrolijks  ;)Genieten van de sfeervolle hoekjes in het parkblijdschap om ontmoetingen met 'oude bekenden' 


(not quite the perfect son-in-law....)en een nieuw gezicht voor de portrettengallerij. Felbegeerde Meet&Greet voor Jongste  :)

De Mad Hatter (hoedenmaker) uit Alice in Wonderland). Hoe komt dat kind toch aan die fascinatie voor rare figuren?!Jongste had overigens wel  bekijks met haar  Happy Nails Vrolijke ontmoetingen met monstersen monsters We zagen de prachtige special-effects show op het kasteel, we kamden de winkeltjes uit en kochten leuke souvenirtjes en genoten weer voor tien.


Wanneer mogen we weer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten