Translate

maandag 6 augustus 2012

Awwww........

Hij is er!! Onze poezenbaby. Dat was wat het deze keer leuker maakte om naar huis te komen na de vakantie: dat we Elmo op mochten halen.
Gisteren was het zover, en hoewel er verdriet was om zijn afscheid (z'n mensenmoeder stond met tranen in de ogen, SNIK) waren we ook opgetogen dat het eindelijk zover was.

Dus het ventje werd in een reiskooitje mee de auto in genomen en daar gingen we!
Dat kooitje vond hij eigenlijk het minst leuke; hij had wel zin om door de auto op ontdekkingstocht te gaan en luidkeels (nou ja, wat is luidkeels eigenlijk bij zo'n hummel??) maakte hij dat ons duidelijk. We hebben aardig wat toonsoorten MIAUW gehoord  ;)

En toen wassie thuis...

Eerste meeting met de Alf
Hij klom zelf onbevreesd uit het mandje
En begon vervolgens aan een inspectierondje door de kamer (op de voet gevolgd door twee idolate jonge dames). Hij snuffelde onder banken, hij kroop onder kasten (spinrag hing in z'n haar, hoe is dat nou mogelijk?!?)
en hij klom op de bank en ging als een echte kat in de vensterbank naar buiten kijken. Volledig overschaduwd door de ginormische kamerplanten die we daar hebben...


Oh, en ginormische dochterhanden ook

En hij dribbelde met zo'n jongekatten-schudkontje *zwijmel* de keuken in en vond daar nog een paar stukjes uitgedroogd vlees in het voerbakje van Alfred. 


Hmm       snif    snif          proef         hap      hap     HAP, LEKKER!!!!Alfred hield hem kwasi-nonchalant (maar toch zeer oplettend) in de gaten. Wat zit daar uit mijn bak te eten??En die kleine dacht, dat lekkers laat ik me mooi niet afpakken! En al kauwend op het homp tussen zijn kiezen, gromde hij naar Alf. Hij, mini-frutje, gromde naar die grote Grijze! En onze ontzettende sul  lieverd, draaide zich om en ging maar weg. 
Mèn, de toon is gezet!


Vervolgens wist hij het kwijlende publiek uitstekend te vermaken met zijn 'ik-ren-achter-balletjes-aan' en 'ik-vang-heel-knap-speelgoedmuisjes' acties. Hij kreeg nog net geen staande ovatie, maar het scheelde niks. 
Overigens is het een wonder dat we gewoon kunnen lopen, want er staat minstens een halve meter kwijl hier op de vloer, het beest is verdorie gewoon een IDOOL.


Na nog wat gespring op stoelenging opeens het lichtje uit en was het kind uitgeteld. 


Konden wij mooi even bijkomen van al dat aanbid-gedoe....pfoe!
4 opmerkingen:

 1. ben blij dat die het erg naar zijn zin heeft bij jullie, en hou jullie blog nauwlettend in de gaten haha voor als ik lees dat je hem zat bent grrr haha veel plz met kleine elmo liefs ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je reageert, Ruby!! Enneh...het gaat echt geweldig met 'm!
  't Is goed dat we vakantie hebben: we kunnen niet stoppen met naar 'm te kijken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat ontzettend lief!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat doet je hart toch weer smelten. Zucht... Heeeeeel veel (knuffel)plezier en geluk met die kleine.

  Groetjes uit Ouwerkerk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. he ja ik hou jullie blog nauwlettend in de gaten haha als ik opeens zie staan dat je hem weg doe danne kom ik hem gelijk halen haha... het blijft een schatje komt die nog wel lekker kroelen of heeft die liever ons om mee te kroelen haha, ik zeg vanmorgen tegen romy zullen we ff naar het zwarte katje kijken romy gelijk jaaaaaaaaaaaa laten we gaan dan ik zeg nee bedoel op internet: nee hoeft nietttt :-) ben blij dat jullie zo van hem genieten

  BeantwoordenVerwijderen