Translate

donderdag 15 november 2012

November challenge

De afgelopen dagen kwam er niet veel nuttigs uit m'n handen, dus gebruikte ik die tijd maar om lekker te scrappen.
Zeker vandaag, zodat ik ondertussen een oogje kon houden op onze operatie-patiënt (waar ik overigens nog een aparte post over zal plaatsen).

Deze layout werd voor de sketchbook365 november challenge, maar op de valreep want de deadline is vandaag ;)
Ach, blijk ik toch nog aardig te kunnen opschieten als het moet.
De challenge was deze sketch:


die ik uitrekte tot 12x12 formaat en kantelde. 
De drie foto's die ik gebruikte zijn van onze laatste trip naar Disneyland. Eigenlijk gaat het het meest om de bovenste foto, waar Jack aan Oudste haar bontkraagje likt, maar de hele serie is ook wel erg leuk.Journaling staat op de halloween die-cut, die kant en klaar was.
Het oranje achtergrondpapier kleurde ik met distress inkt Rusty Hinge en Peeled Paint. Vervolgens met een spinnenweb-stempel en Black Soot de 'webbies' gemaakt.Journaling: Jack Skellington completely takes you by surprise, when he suddenly starts talking about your furry collar. Than touching it an out of the blue coolly LICKING !! it. Yagg, that really gave you the shivers. Gruwesome!

Voor de schedeltjes en de vleermuizen kon ik fijn mijn nieuwe Tim Holtz stans gebruiken, die had ik aangeschaft op de Kreadoe. Met wat groene verf en stempel werden er drie verschillende versies gemaakt.
De vleermuizen stanste ik uit zwart karton en daarna werden ze geëmbost met Versamark en zwarte embossingpoeder -ultra hight van Wow- waardoor ze zo glanzend en wat dikker werden.
Verder nog sjablonen van the Crafters Workshop voor de verfspatten en het kippengaas en een paar gemolde ritsen in de goede kleur en...taadaaaaa......weer eentje af!

4 opmerkingen:

 1. A fabulous take on the sketch, thank you for taking part:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige leuke layout Anja, helemaal spooky.
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lay out en nog een halloweenfreak zie ik wel. ik zag je l.o. bij de scrapheap op het forum maar hij was daar erg klein! Hier een beter resultaat. groetjes, Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anja, Wat een mooie LO is dat, daar ga je vast hoge ogen mee gooien bij de challenge. Leuke details met de vleermuizen en doodskoppen, heel mooi bij de foto's!
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen